Sweet Building Bt. – hulladékszállítás, ingatlan

sweetbuildinglogo
ADATOK
  • Cím: 1225 Budapest, Játék u. 30. fszt. 4.
  • Nyitva tartás:

Non-stop

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
sweetbuildingkep

Cégünket 2007-ben alapítottuk. Jelenlegi helyünkre 2012 februárban költöztünk. Célunk az volt, hogy a lakosság mind szélesebb rétegének igényét kielégítsük, ma már ezt országosan végezzük. Fontos volt tehát, hogy több lábon állva nyújtsunk szolgáltatásinkat az Önök elvárásai alapján.

Szolgáltatásink egyik legfontosabb része a veszélyes és nem veszélyes hulladék szállítása, begyűjtése. Ezen tevékenységet tovább bővítve  ma már hulladék begyűjtést, felvásárlást, szállítást is végzünk, melyhez kapcsolódik:

  • akkumulátor
  • fém
  • színesfém
  • műanyag
  • papír felvásárlása.

Szállítási tevékenységeink még kiterjednek a lomtalanítás, költöztetés, áruszállításra is. Fenti tevékenységeinket non-stop végezzük.

Emellett foglalkozunk még autók eladásával, vételével és bérbeadással.

Fontos tevékenységünk még az ingatlanok vétele, eladása, cseréjének bonyolítása, albérletek és ingatlanok közvetítése. Komplett szolgáltatást nyújtunk e e téren is, mivel teljeskörű ügyvédi ügyintézés és életjáradéki szerződések bonyolítását, földhivatali ügyintézést is végzünk.

Az igények alapján ma már rendezvények szerződésével és bonyolításával bővítettük tevékenységünket, mely party szerviz szolgáltatást is magába foglal.

Reméljük sikerült cégünk széleskörű tevékenységét bemutatni. Keressen fel, tegyen próbára.

Térkép

Kulcsszavak: hulladék begyűjtés, hulladék felvásárlás, akkumulátor, fém, színes fém, műanyag, papír felvásárlás, ingatlan eladás, albérlet, ingatlan közvetítés, autó eladás, autó vétel, party szerviz, rendezvényszervezés

Sweet Building Bt. – hulladékszállítás, ingatlan